Българската финаносва общност се събира на Oracle Financial Services Roadshow

Подготовката за Базел ІІ е сред акцентите на форума, който представя технологичните решения за банковия сектор

Днес Oracle България събира представители на българската финансова общност на форум в рамките на регионалната инициатива Oracle Financial Services Roadshow, която тази година е фокусирана върху предизвикателствата пред финансовия сектор. Събитието започва в 9,30 часа в зала „София 2“ на хотел „Кемпински-Зографски“. В дискусиите и презентациите ще участват представители на мениджмънта на банки, застрахователни и осигурителни компании, инвестиционни посредници, лизингови и кредитни дружества. Технологичните отговори, както и подготовката за прилагането на споразумението Базел ІІ, са сред водещите теми на форума. Специално участие в него ще имат Ален Озан, вицепрезидент „Технологии“ на Oracle за Централна, Източна Европа и Русия; Боб Хрох – директор „Бизнес-развитие“ на корпорацията за същия регион; Пал Рибарич, специалист в банковите технологии и стандартите Базел ІІ, както и други водещи експерти на Oracle в софтуерните технологии и бизнес-приложенията. Домакини от българска страна са Клод Коларо, Управител на Oracle – България; Румяна Цанкова, Старши мениджър „Корпоративни клиенти“ и Орлин Дочев, Мениджър „Продажби Бизнес-приложения“.

Oracle присъства в България вече 6 години и е водещ доставчик на продукти и технологии за всички институции от финансовия сектор, държавната администрация, телекомуникационните компании и редица други институции, с помощта на над тридесет партньора.

Oracle предлага единствените по рода си цялостни, интегрирани решения за сектора на финансовите услуги. Възможностите, които дава огромното бизнес know-how на Oracle ще бъдат дискутирани в рамките на Financial Services Roadshow, което освен в България, се провежда и в Хърватска, Словения, Кипър,Сърбия и Черна Гора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *