Българска фирма е обявена за втората най-бързоразвиваща се компания в Европа през 2014

Втората най-бързоразвиваща се компания в Европа през 2014 г. е БЪЛГАРСКАТАScaleFocus, обявиха от световноизвестните бизнес наградиThe International Business Awards, след проведен международен конкурс, в който участваха над3500 фирми от 60 държави,оценявани от 250-членно жури.

За първи път отличие в тази категория се връчва на българска организация.

С над170% ръст на бизнеса си през 2013 спрямо 2012 г.ScaleFocusизпреварва гиганти в IT бранша като най-големия в света виртуален мобилен оператор с 30 милиона потребители по света -Lycamobile, и най-голямата компания за мобилни приложения в Турция –Arvento Mobile Systems, които заемат трето място в същата категория.

„Наградата е признание не само за успеха наScaleFocus, но и за успеха на България като аутсорсинг дестинация.Въпреки стагнацията в Европа, българската IT индустрия доказва, че се развива стабилно и заслужава доверието на международния бизнес. Вярвам, че това отличие ще вдъхнови българските компании да работят повече и да са по-смели в мечтите си, защото има огромен потенциал за нас”, коментира Пламен Цеков, съосновател и изпълнителен директор на ScaleFocus.

Наградата Silver Stevie Award 2014 ще бъде връчена на официалната церемония, която ще се проведе в Париж на 10 октомври 2014 г.

The International Business Awardsса едни от най-престижните международни бизнес отличия. В конкурса ежегодно участват хиляди компании от цял свят.

ScaleFocusразработва специализирани софтуерни решения и предоставя технологични услуги. Компанията е създадена през март 2012 година от мениджъри и инвеститори с над 10-годишен опит в ИТ бизнеса в България и чужбина.Клиентите на дружеството са повече от45 компании в 14 страни в Европа, Северна Америка и Азия.Специализира в интеграция на електронни услуги и управление на бизнес процеси (SOI/BPM), системи за обработка на големи обеми от данни, бизнес анализ и отчетност, мобилни решения за различни индустрии – телекоми, финансови институции, застрахователи, логистични компании и електронна търговия, контрол на качеството, одити за сигурност и автоматизирано тестване на софтуер и други.

Това епоредната престижна награда заScaleFocus, след като през януари тази година бе отличена с 2 първи места – за клиентска политика и за бизнес развитие, и едно второ място – за най-успешен стартиращ бизнес, в конкурса наForbes Българияза най-добрите компании у нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *