Български стоки на изложение в Китай

В периода 8 – 11 юни 2014 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) организира национално участие на българските компании в Изложбата на стоки от страните от Централна и Източна Европа, която ще се проведе в град Нинбо, Китай.
Проявата се организира от Министерството на търговията на КНР и ще съпътства Конференцията на министрите на икономиката и търговията на страните от Централна и Източна Европа и Китай в Нинбо, провинция Джъдзян. Конференцията на министрите и изложбата на стоки от ЦИЕ е продължение на проведената през ноември 2013 г. в Букурещ среща на правителствените ръководители на страните от ЦИЕ и Китай.

В изложбата от общ характер участват 15 български производители.
В комплекса International Expo Center Ningbo българските участници ще представят своята продукция на общ щанд от 200 кв.м. Със средствата на националния бюджет Агенцията поема разноските за наем на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, наемане на оборудване и обзавеждане, регистрация, включване на изложителите в официалния каталог, издаване на брошура, рекламиране на участието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *