Българско участие на международна изложба за парфюмерия, козметика и СПА индустрия в Япония

Националното участие в изложбата се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) по проект за интернационализацията,финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Конкурентоспособност“ 2007 – 2013. Със средствата на проекта Агенцията поема разходите на участниците за: наем на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, наемане на оборудване и обзавеждане, регистрация, включване на изложителите в официалния каталог, издаване на брошура, рекламиране на участието.

BeautyWorld Japan e най-голямата специализирана промоционална проява в областта на парфюмерията, козметиката и СПА индустрията в Япония, който е и втория по-големина пазар в света. Изложбата се провежда ежегодно от 2002 година. В последното й издание през 2013 г. участие са взели над 500 изложители, а посетителите са били над 58 000 търговци и специалисти в сектор „Парфюмерия и козметика“.

В изложбения комплекс Tokyo Big Sight своята продукция ще представят следните български производители:Ариес Козметикс ООД– Варна(козметични продукти за коса и тяло),Биотрейд България ООД– София(дерматологична козметика),БулЕтера ООД– Пловдив(розово масло),Денита ООД– София(розово и лавандулово масло, масло от босилек и здравец, розова и лавандулова вода, вода от невен),Екомаат ООД– Мирково, Софийска обл.(етерични масла, екстракти и ароматерапевтична козметика),Мая – Ди ЕООД– Казанлък(розови продукти, етерични масла),Натюрбейс АД– Хрищени, обл. Стара Загора(етерични масла),Ред енд Голд ЕООД– София(парфюмерия и козметика),Стар Нейлз-България ООД– Пловдив(продукти за маникюр,педикюр,ноктопластика),Тонеш ООД– Бургас(натурална козметика).

На 20 май 2014 г. ще се проведат двустранни бизнес срещи между българските изложители на Beautyworld Japan 2014 и японските фирми от бранша, предварително организирани от ИАНМСП съвместно с Агенцията за малки и средни предприятия – Япония и Асоциацията на козметичната индустрия – Япония.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *