Великобритания публикува секретни документи за НЛО

Повече от осем хиляди страници могат да се четат свободно. Публикувани са 35 секретни файла от държавния архив, в които са събрани свидетелства на военни и граждански лица за наблюдение и дори контакти с НЛО, в това число и снимки, рисунки и описания, направени от очевидците. Голяма част от секретните документи са от периода 1997- 2005 година.
По-рано британските власти разсекретиха материали за залавянето на извънземен. В публикуваните документи има и информация за космическия апарат на пришълците, а също така и на извънземните, пилотиращи „летящите чинии“.
Информационна агенция КРОСС припомня, че през декември миналата година и Нова Зеландия разсекрети документи от държавния архив, в които се съдържаше информация за НЛО от 1952 година насам. Както са разказали представители на ВВС на тази страна, преди публикуването на материалите, военните са премахнали само имената на очевидците. Останалите детайли са непипнати. Бяха публикувани повече от 2 хиляди страници от тези секретни документи.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *