В очакване на предложения

Асоциацията на индустриалния капитал в България, съвместно с Министерството на финансите, организира кръгла маса, на която ще бъдат обсъдени предложенията за промени в нормативни актове, насочени към ограничаване и превенция на неформалната икономика. Събитието ще се проведе на 27 септември 2013 г. от 10,00 часа в зала „Роял 1“ на Шератон София хотел Балкан.
В кръглата маса ще вземат участие г-жа Людмила Петкова, заместник-министър на финансите и председател на Обществения съвет за ограничаване и превенция на неформалната икономика и Георги Атанасов, ключов експерт „Законодателство“ по проект „Ограничаване и превенция на неформалната икономика“
След кръглата маса, на същото място от 11:30 часа, ще се проведе пресконференция с участието на г-жа Людмила Петкова, заместник-министър на финансите и председател на Обществения съвет за ограничаване и превенция на неформалната икономика, г-н Васил Велев – председател на УС на АИКБ, д-р Милена Ангелова – главен секретар на АИКБ и ръководител на проект “Ограничаване и превенция на неформалната икономика”, и Георги Атанасов, ключов експерт „Законодателство“ по проекта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *