В Lafka вече се предлагат и бързи кредити

В обектите, известни под името Lafka, вече се предлага и кандидатстване за бързи кредити. Това се вижда от информация на сайта Cash credit.

Уточнява се, че може да се кандидатства за кредит до 2000 лв. Уточнява се, че одобрението става „на момента“, за което потребителят ще получи есемес, а кандидатстването е само с лична карта.

Към съобщението е прикачен линк с карта към обектите Lafka.

След като преди година „Булгартабак холдинг“ обяви, че е продал дъщерното си дружество „Табак маркет“ на външна за групата компания, в края на миналата година производителят на цигари е изкупил обратно малък дял от дружеството, което развива веригата Lafka.

В отчета на холдинга обаче тогава не се посочи кой е мажоритарният собственик на веригата, нито защо се е наложило частичното обратно изкупуване и на каква цена са сделките, сключвани от второто най-голямо публично дружество на борсата.

През ноември 2013 г. за пръв път „Капитал“ публикува информация за очаквани размествания на пазара на павилиони, които продават вестници и цигари. Тогава Lafka беше започнала инвазията си в провинцията и се готвеше за това и в София. Тогава Lafka беше собственост на „Табак маркет“ – дружество на „Булгартабак“ и „Благоевград БТ“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *