Гръцки милиардер пуска криптовалута обезпечена с канабис

Гръцкият милиардер и телевизионeн директор Алки Дейвид и неговият швейцарски консорциум пуснаха монетата SWX Coinabis.Гръцки милиардер пуска криптовалута обезпечена с канабис.

Резултат с изображение за „криптовалута“

Подкрепен от канабис токен в мрежата на Биткойн

Консорциумът стартира и Swissx Bank of Cannabis, за да управлява монетата. Борсата ще бъде базирана в Гщаад, Швейцария, като скоро ще бъде отворен клон на Карибите. Съобщава се, че монетата ще бъде на основата на Биткойн, а една единица е обезпечена със средната глобална цена на първокласния коноп.Гръцки милиардер пуска криптовалута обезпечена с канабис.

Банка за сделки с канабис

Първоначално банката и нейната монета би трябвало да управляват всички финансови транзакции на Swissx със своите партньори в САЩ, Европа и Карибите, но монетата е проектирана да бъде прозрачно място за всички транзакции. Swissx също твърди, че министър-председателят на Свети Китс и Невис, Дензил Дъглас, се присъединява към борда на банката, информира cryptodnes.bg.

Инициатива, подкрепена от Тръмп

Компанията е основана с подкрепата на $750 милиона под формата на премиум черешовото вино на Swissx и семена „Тръмп“, както и $250 милиона фиатни пари. Съобщава се, че SWX ще се използва за плащане на фермери и ще може да се обръща в кеш по всяко време.

През септември миналата година, криптовалутите и блокчейн все по-често се използват в легалната индустрия на канабиса.

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *