Двама убити и един прострелян в София

16-годишният Емил Николов бе убит на място късно снощи в столичния квартал „Бояна“. При инцидента бе ранен и 29-годишният Александър Христов, предаде БГНЕС.
Инцидентът се разигра около 23.30 ч. пред Боянското ханче. И Николов, и Христов са регистрирани за кражби в полицията. Простреляните бяха открити в кола – сиво БМВ комби. Следите от куршумите се виждаха ясно по колата. Трупът на Николов се намираше на предната седалка до тази на шофьора. На мястото на инцидента пристигнаха коли на полицията, линейка и пожарната. Беше извършен оглед от специализирана група. Районът беше отцепен. Христов е настанен за лечение във Военно-медицинска академия, без опасност за живота. Той има наранявания в областта на рамото.
По неофициална информация и убитият и простреляният са от столичния квартал „Бояна“ и са криминално проявени. На мястото на инцидента имаше близки на убития и простреляния, но те бяха агресивно настроени към журналистите. Тази сутрин започва втори оглед на мястото на кървавия инцидент.
Същата нощ е убит още един човек в София, съобщи МВР.
В квартал „Орландовци“ около полунощ двама мъже влезли в къщата на 63-годишния Асен Асенов. Той обаче се събудил и открил стрелба по тях. 34-годишният М. Д. от Самоков е прострелян смъртоносно, макар да се опитал да пребие Асенов с метална тръба. Другият нападател е избягал. В джоба на убития е намерен и нож. И тримата са криминално проявени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *