Два британски хотела станаха партньори на добричката Кулинарна академия

Британските хотели The Marriott Hanbury Manor и The Sprowston Manor Hotel & Country Club ще осигурят професионални стажове на студентите на новата HRC Кулинарна Академия в Добрич, съобщават от учебното заведение. Те ще приемат младите кулинари през първия тренинг период – втори семестър от обучителната програма. По време на 5-месечните си стажове студентите ще бъдат обучавани в разнообразните кухни на обектите.

Настаняването е безплатно, осигурено от хотела и студентите ще получават атрактивно заплащане. Те ще имат възможност да спестяват по минимум 250 евро (500 лв) на месец, което и изключително подходящ начин да финансират своето следване. Освен това в Академията е разработена и Програма за Финансова Помощ, част от която са и стипендии от чуждестранни и български работодатели за одобрени от тях студенти или техни служители.

Познат като „Любимия на Лондон хотел и кънтри клуб“ и победителят в три поредни годишни класации „Хотел на Годината във Великобритания“, Marriott Hanbury Manor е разположен изключително близо до центъра на Лондон. Този 5-звезден курорт представлява 200 акра от Хъртфордширския парк, на 25 мили от северен Лондон и на 30 мили от Университета Кеймбридж. Хотелът разполага с 161 стаи и предлага професионален голф шампионат, идеален за бизнес и развлечения. Той има 12 зали за официални приеми и събирания на до 400 гости и луксозна атмосфера, за която допринася балнеоцентърът.

Райско кътче, далече от урбанизираната градска среда, с игрище от 18 голф-дупки – автентичното имение SPROWSTON Manor Hotel & Country Club от 1559 год. се показва щом приближиш по очертания от дъбови дървета път.

Spa-комплексът на хотел La Fontana предлага баня за хидротерапия, сауна, парна стая, лечения с морски водорасли и кал, козметични процедури и масажи. Manor ресторантът е отличният избор за хранене и има Розетка, наградена за изтънчената кухня от AA. /Dobrich.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *