Двойката евро/долар вчера отчете ръст към съпротивата

Технически анализ за 01.09.2009
EUR/USD
Евро/долар вчера отчете ръст към съпротивата от 1.4375 след като премина успешно подкрепата на 1.4250, която все още представлява трудност към нарушаването на споменатото ниво. Все още се вижда възможност за пробив днес и следователно можем да очакваме двойката на дневна база да преследва цел от 1.4620, докато 1.4230 остане непробито надолу.

GBP/USD
След вчерашния натиск на мечките, кабелът успя още веднъж да затвори деня над ключовата подкрепа, която се вижда на графиката, като показва възможност за движение нагоре, подкрепено от потенциалната бича формация със линия на шията на 1.6380, пробив на която може да промени посоката за нагоре. От тук може да се очаква висока волатилност с тенденция за нагоре на дневна база с опит за достигане на нивото на съпротива 1.6380, от където може да се определи последващото движение на двойката. Нивото от 1.6280 трябва да остане непробито надолу, за да очакваме потенциалното движение нагоре за днес.

USD/JPY
Долар/йена се докосна до корекцията на 93.25, където се търгува за момента в обсега на триъгълника, което ни кара да погледнем за движение надолу на дневна база, докато 93.25 остане непробито нагоре целите са към 92.20 и 91.20 респективно. Индикаторът CCI е неутрален и трябва да се изчака потвърждение на сценария за днес.

USD/CHF
След изпълнението на мечата техническа фигура вчера, може да се види подкрепа на 1.0550 – линията на врата на тази фигура, за сега предотвратява по-нататъшно движение надолу на двойката. Очаква се долар/франк да пробие това ниво надолу с цел 1.0400. При евентуален пробив и на това ниво тренда ще е за надолу с цел към 1.000, което ще бъде потвърдено при затваряне в края на деня под 1.0570. Движението надолу за деня остава мечо докато двойката се намира под 1.0640.

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

ФК „Популярна каса 95“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *