Денем – даскалица, вечер – жрица

Само за няколко часа усамотение с клиенти преподавателките заработвали колкото месечната си заплата в школото. В момента на пазара за платен секс работят 3 начални учителки и една основна, разказва пред „Монитор“ Рени Иванова, която е в бизнеса с ласки повече от 25 години. Учителките били от нормални семейства и по нищо не си личало, че имат странични доходи, защото се обличали като всяка средностатистическа жена. Полицията също няма информация за тях, тъй като не работели по клубове или със сводници, а на частно по квартири с тесен кръг от клиенти. Пред мъжете, които идвали за секс, никога не споделяли какво работят, защото, ако някои ги познае или се разчуе, има вероятност да си изгубят официалната работа.
Освен преподавателките разследващи от столичната полиция са засичали преди време и медицинска сестра, която също изкарвала допълнителни доходи с проституция. След разговор с полицаите обаче се отказала от доходоносния занаят.
След като антимафиоти от ГДБОП атакуваха най-високите нива, контролиращи бизнеса с проституция, в момента тенденцията е все повече момичета да работят самостоятелно. За целта студентки от провинцията наемат апартаменти за по 2-3 момичета, правят си еротични фотосесии и пускат обяви за сексуслуги в интернет. По същата схема заработват и жени на възраст между 30-40 години с нормални професии. Доказателство, че момичетата се събират по групички, за да практикуват, е, че в почти всяка оферта работничките предлагат и услугата тройка със своя приятелка.„До 17-18 часа работят на едно място, прибират се, вземат си душ и от 21 до полунощ са на повикване – или приемат клиенти в домовете си, или ходят на адреси. Обикновено си хващат кръг с редовни клиенти, които са останали доволни. Когато бизнесът им се развие, се случва да напуснат официалната си работа и да се отдадат само на проституцията, защото им позволява да имат повече свободно време и значително по-големи доходи“, коментираха запознати с тънкостите на занаята.Проверка на „Монитор“ показа, че студентките трети и четвърти курс държат цени между 80-120 лева за час, докато по-възрастните им колежки прехвърлили 35 г., са на двойно по-ниски тарифи и често предлагат промоции. Такъв е случаят с Моника, която се рекламира в сайта bezplantno.com. Тя е с твърдо работно време сутрин от 10 до 21 часа вечер и за половин час взема по 30 лева за стандартен секс, което е и най-достъпната оферта за мераклиите.„Много еротични забавления от 40-годишна секси блондинка, ръст 1,72, тегло 60 кг. Не съм в клуб, разполагам със собствен терен“, рекламира се жената. Два пъти по-младата Габриела от същия сайт е на двойно по-солена цена – 100 лв. за час. „Руса, синеока и палава, какво повече му трябва на един мъж. Можеш да ме имаш всяка вечер след 20 часа на осигурен от теб терен в София“, изкушава девойката.Полицаите от група „Детска престъпност“ твърдят, че все повече спада възрастта на момичетата, които са склонни да продават тялото си. Преди години 2-3 ученички, които започнали да проституират, били на път да зарибят всичките момичета от класа си да тръгнат по техните стъпки. Благодарение на полицейската намеса това не се случило.Децата ги съблазняват със скъпи придобивки купуват им дрехи, бижута, возят ги със скъпи коли и този свят им харесва. Студентките и по-големите жени го правят понякога и от безизходица – имат да връщат кредити или се грижат за болен близък“, коментираха полицаи. Те са попадали на момичета, които влизат в занаята за година-две, оправят си финансовото положение и се отказват. Най-големи обороти правели българките, работещи зад граница. По-хитрите и пресметливите след дълги години се връщали с няколко милиона и инвестирали у нас. Според запознати два луксозни бутика за обувки на бул. „Витоша“ в София са отворени с пари на проститутки. Други пеперудки с доходи от чужбина пък решавали да си отворят автокъщи.

в-к Монитор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *