Добри данни могат да подкрепят долара

EUR/USD
Евро/долар продължи бичия си моментум вчера. На четиричасовата графика се вижда, че цената сега се бори около горната граница на основния мечи канал, сочейки критична техническа фаза, като пробив над мечия канал може да бъде видян като провал за мечките и начало на бича фаза. Непосредствена подкрепа има на 1.3520/30. Пробив под тази зона ще запази валиден мечия сценарий с тест на 1.3450. Непосредствена съпротива има на 1.3650/80. Пробив над тази зона ще доведе до бъдещ бичи моментум с тест на 1.3750 дори 1.3817, като ще потвърди сценария за бичо обръщане. Фокусът от фундаментална страна днес е върху количествата работни места в неселскостопанския сектор (NFP). Добри данни могат да подкрепят долара и да запазят валиден мечия сценарий, докато лоши резултати могат да подкрепят сценария за бичо обръщане.

GBP/USD
GBP/USD продължи бичия си моментум вчера, направи връх на 1.5297 и затвори на 1.5288. Очакванията остават в посока за нагоре. Обаче двойката продължава да се движи в посока нагоре в продължение на 5 последователни дни, така че всяка корекция надолу не би била изненадваща.Непосредствена подкрепа има на 1.5225/00. Пробив под тази зона ще доведе до бъдеща корекция надолу с тест 1.5135/00. Непосредствена съпротива има на 1.5380, което е най-близката цел в посока нагоре за тази фаза. Фокусът от фундаментална страна днес е върху количествата работни места в неселскостопанския сектор (NFP). Добри данни могат да подкрепят долара и да запазят валиден мечия сценарий, докато лоши резултати могат да подкрепят сценария за бичо обръщане.

USD/JPY
Долар/йена продължи бичия си моментум вчера, като направи връх на 94.03 и затвори на 93.81, но все още не е в състояние да направи значително движение над 93.75, по-рано днес по време на азиатската сесия. Основния изглед остава бичи с цел 95.50, но очакванията са неутрални в близък план. Нуждаем се от последователно движение над 93.75 за продълвение на бичия сценарий. Непосредствена подкрепа има на 93.28 (вчерашното дъно). Пробив под тази зона ще ни отведе в зона неясна за търговия, но за тази фаза все още за предпочитане остава бичия сценарий.

USD/CHF
Долар/франк имаше волатилно, но нерешително движене вчера. Обаче, както се вижда на дневна графика, цената сега се е върнала в бичия канал, сочейки че основния бичи сценарий се е запазил валиден, но под сериозна заплаха. Непосредствена съпротива има на 1.0610. Пробив над тази зона ще доведе до бъдещ бичи моментум с тест 1.0683. Непосредствена подкрепа има на 1.0500. Пробив под тази зона ще доведе до бъдещ мечи моментум с ре-тест на 1.0420.

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Анализът е на ФК „Популярна каса 95“ АД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *