До всички приятели на БмБС

ПОКАНА

За участие в среща – разговор с Иван Сотиров – Първия генерален консул на България в Чикаго за периода 2005-2009 г. и Председател на фондация „Приятели на Чикаго“.

Дата, мястои час: 15.11.2013 г.,гр. Пловдив, ул.“Гладстон“№1, Дом на науката и техниката, ет. 1, зала №5 от 17.00 часа.Вход свободен

Здравейте и добре дошли на всички, които проявяват съпричастност към живота и дейността на българите в чужбина!

„Атлас Финанс“ АД гр. Пловдив има удоволствието, за първи път да ви покани и представи на живо Проекта „Бизнес мрежа за българите по света”. Основна цел на проекта е постигане на конкурентоспособност на българските търговци, производители, професионалисти и хора от бизнеса, участници в Бизнесмрежата. Основни мероприятия по проекта са внедряване на най-новите софтуерни и маркетингови продукти на социалните мрежи в мрежовата икономика и електронния бизнес за търговия между български производители и търговци чрез изграждане на B2B бизнесмрежа от типа „съюз” в България.

Проектът планира включване на бизнес действията на българи от всички точки на света за осъществяване внедряването на високи технологии не само в електронната търговия, но и в българската индустрия от българи, които се завръщат за да приложат наученото по света. Предоставяне на възможности за инвестиционни участия в български проекти на хора, които се завръщат в България, редица социални програми за неравностойните позиции на българи и посещения на бащиния край.

Социалният капитал, създаден чрез изграждане на Бизнесмрежата за българите по света, посредством колективните принципи ще доведе до икономическа изгода за членовете на БмБС и участниците в електронния бизнес между българи, ще увеличи продажбите на стоки и услуги във всяка точка на света.

Поставената цел за повишаване на конкурентоспособността на членовете на БмБС ще бъде постигната чрез обединяването на компании с българско участие от целия свят, всяка от които разполага с различни активи, продуктов асортимент и know – how . БмБС предоставя възможност за пряк достъп до иновации и ползване на качества и професионалните умения на човешкия капитал, финансови услуги, правни консултации, проектно консултиране, счетоводни услуги, реклама и PR услуги, инвестиции в ценни книжа и недвижимости, повишаване на финансовата грамотност и реализация на членовете.

Обединяването на членовете на БмБС им предоставя възможност да ползват общи онлайн маркетинг методи, съвместно да организират и участват в събития и по този начин да намалят значително разходите си за реклама и маркетинг. Това ще намали себестойността на техните продукти и услуги и ще могат да ги предлагат на значително по-конкурентни цени.

Целевият пазар на БмБС е ясно формулиран и фокусиран. Българските стоки и услуги, предлагани от членовете на бизнесмрежата са конкретно насочени към задоволяване на нуждите на българи от България и Света.

Чрез БмБС членовете имат възможност по – лесно да привлекат вниманието на потребителите и да ги превърнат в свои клиенти.

На срещата – разговор ще бъдат дискутирани актуални теми и проблеми на българската общност в чужбина.

Ще се радваме да споделим тази среща с вас!

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *