ДПС вещае предсрочни избори заради цената на тока

Това заяви във Варна зам.-председателят на ДПС Рушен Риза, цитиран от БНР. Той и зам.-председателят на парламентарната група на движението Йордан Цонев участваха в отчетно-изборна общинска конференция ДПС в града.
Риза посочи, че управляващата в момента партия категорично ще изгуби редовните парламентарни избори така, както е ставало често в най-новата история на България: „Всяко управление, което по един или друг начин се смята за незаменимо, така беше и с Костов, така беше и с НДСВ, така ще стане и с ГЕРБ. Аз очаквам с тяхната арогантност, с която управляват в момента, те даже да не стигнат резултатите на Костов, които постигна 2001г“.
Предстоящите парламентарни избори ще бъдат най-ожесточените в най-новата история на България, прогнозира и Йордан Цонев, цитиран от БТА. Той допълни, че се надява управляващите да приемат всички предложения на ДПС за правилата за следващите избори, защото те са съобразени с исканията на наблюдателите от организацията за сигурност и сътрудничество в Европа. В противен случай от движението ще сезират институциите в Брюксел.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *