Жестоко убийство в Благоевград

Тялото на Сукалински е намерено около 22 ч. снощи в заключения отвън апартамент, в който живеел.  Мъжът е починал от кръвозагуба, въпреки че е успял в около час и половина по-рано да се обади на приятел с думите „Помощ, помощ“. Някъде по същото време е звънял и на майка си, като успял да каже: „Заклаха ме“.
Сукалски е убит с нож, има порезни рани по ръцете, като се смята, че се опитал да се предпази от двама нападатели, които вероятно сам пуснал в жилището си.  Банскалията бил открит в коридора мъртъв, а целият под, стените и ръцете му били в кръв.
Приятел на Сукалински разказал пред следователите, че към 19 ч. той тръгнал да се прибира, зашото имал „работа с едни момчета“. Съседи също потвърждават, че Сукалински се качил в апартамента си с двама души. След като го убили, те вероятно са взели ключовете му и заключили отвън вратата.
Неофициални информации свързват Банскалията с лихварство, преди години е работил и за застреляния вече сенчест бос Васил Горчев-Кьоравия.
Сукалински носи прякора си Банскалията заради факта, че баща му е от Банско, където се е родил и той. Баща му е бивш военен, бил е на служба в Банско и в дивизията в Благоевград като началник на склад.  Сукалински не живее със съпругата си, с която имат едно дете.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *