ЗАД „Армеец“ застрахова имущество на НАП

ЗАД „Армеец“ сключи договор по обществена поръчка за застраховка на дълготрайни материални активи на Националната агенция за приходите (НАП). Договорът покрива щети или загуби на имущество на дирекция „Обжалване и управление на изпълнението“-Варна и териториалните дирекции на НАП във Варна, Шумен, Добрич, Търговище, Разград, Русе и Силистра. Начална дата на изпълнението му е 11.03.2009 г., а крайната – 10.03.2011 г.
По обществената поръчка са получени общо 5 оферти, става ясно от Агенцията по обществени поръчки. Според критерия за избор, определен в предварителнатна обява, за икономически най-изгодна е определена тази на „Армеец“. Сключеният договор със застрахователната компания е на стойност 13 123,64 лв. без ДДС. Плащането ще става на четири равни вноски, първата от които – до 60 дни от датата на влизане на договора в сила.
Сред документите, които кандидатите е трябвало да представят, са годишният финансов отчет, информация за общия оборот и за оборота на услугите, които са обект на поръчката, за последните 3 г., както и списък на основните договори през последните 3 г.,, включително стойностите, датите и получателите, придружен от препоръки за добро изпълнение. Изискван е също и списък на технически лица, включително на тези, отговарящи за контрола на качеството, и документи, удостоверяващи образованието и професионалната квалификация на кандидата и на ръководните му служители, или на лицата, които отговарят за извършването на услугата.

insurance.bg
финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *