За трети пореден път се провежда форум „Български бизнес дни“

Темата на форума тази година е посветена на бългаския капиталов пазар

Образователен бизнес център „Хермес“ организира за трети пореден път форум „Български бизнес дни“. Събитието ще се проведе днес в София, от 9.30 часа, в Хотел Сити София, зала София, ул. Стара планина № 6.

Форумът предоставя възможност за конструктивен диалог между представители на инвестиционната общност и съответните наблюдаващи и регулиращи институции.

В работата на Форум „Български бизнес дни“ ще вземат участие представители на Комисията за финансов надзор, Българската фондова борса, Централен депозитар, Асоциацията на инвеститорите, Асоциацията на индустриалния капитал в България, Асоциацията на управляващите дружества, Центъра за либерални стратегии, Института за пазарна икономика, експерти от други организации и представители на инвестиционната общност. Официални гости ще бъдат представители на търговски дружества – емитенти, както и на дружества, които проявяват интерес за листване на борсата.

Целта на Форум „Български бизнес дни“ е да бъдат представени, дискутирани и популяризирани пред широката общественост различни позиции относно съществуващите тенденции на българския капиталов пазар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *