Инвестиционният посредник „Популярна каса 95” АД откри поредния си офис в страната

Инвестиционният посредник „Популярна каса 95” АД откри поредния си офис от клоновата мрежа в страната, съобщи Кирилка Иванова от посредника. В Габрово бе регистриран 18-ия офис на фирмата, която за второто тримесечие на годината е в Топ 10 на посредниците по брой сделки и на добро място в класирането сред сродните дружества по оборот.
В габровския офис на фирмата ще бъдат извършвани основните посреднически услуги: търговия /покупко – продажба/ с ценни книжа на Българска фондова борса, като дейност нарегистрационен агент тук ще могат да се вадят дубликати на депозитарни разписки, да се урежда наследяването на акции и компенсаторни инструменти, да се изготвят портфейли за физически и юридически лица, както и дарения на акции и компенсаторни инструменти.
В новия клон в подножието на Шипка ще могат също така да се регистрират клиенти на COBOS -платформа за търговия на БФБв реално време, както и регистриране на клиенти на POBOS trade – базирана платформа, осигуряваща обработка и контрол на търговията с корпоративни ценни книжа на организирания капиталов пазар от клиенти на инвестиционния посредник „Популярна каса 95” АД.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *