Какво следва за криптовалутата Pepe, основана на мемета

Santiment предполага, че е малко вероятно PEPE да достигне предишната си най-висока цена, постигната на 5 май. Въпреки това, съществува възможност за леко възходящо движение в близко бъдеще след значителния спад на стойността с 67%. Анализът на компанията показва, че метриката за социална доминация на PEPE е в тясно съответствие с цената му. Ако тази метрика се понижи допълнително, това предполага, че търговците пренасочват вниманието си другаде. В момента PEPE съставлява около 5% от дискусиите, свързани с топ 100 активи. Ако обаче този процент спадне до 1-2%, това може да означава, че търговците търсят възможности в други алтернативни монети.

Според Santiment все още има потенциал за възходящи движения при PEPE. Един от показателите, които трябва да се наблюдават, е активността на големите адреси, притежаващи поне 100 милиона броя PEPE. Ако тези адреси станат по-активни, има по-голяма вероятност PEPE да преживее още един кръг от увеличения на цената, в по-малък мащаб. Освен това платформата за блокчейн анализи отбелязва, че съотношението на пазарната стойност към реализираната стойност (MVRV) може да указва на възможно възходящо движение за PEPE.

По последните данни Santiment наблюдава увеличение на обема на търговията, което може да сигнализира за възобновяване на активността. Въпреки значителния спад от пика на 5 май, обемът на търговията и сделките започват да се възстановяват през последните 24 часа.

Накрая, платформата предполага, че може да последва възходящо движение на цените, ако неактивните преди това адреси станат активни. Обикновено преди бичи подем или незначителен ценови скок се наблюдава тенденция спящите адреси да започнат да проявяват активност.

PEPE отбеляза най-ниска стойност от $0.000000055142 на 18 април и достигна исторически връх от $0.00000372, отбелязвайки ръст от около 6,650%. Към настоящия момент стойността на PEPE е $0.0000018, което отразява спад от 7.4% през последните 24 часа.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *