КАК СЕ ПОЛЗВАТ БИТКОЙНИТЕ

Ако искате да печелите и да инвестирате, без да зависите от банки и икономически кризи, биткойнът е вашата валута. Революцията при парите, която се случи вече при комуникацията, така описва криптовалутата собственикът на два сайта по темата Стамен Горчев пред БНР:

„Парична единица, която не се издава от централен орган. С биткойн разполоагаш с парите отвсякъде, където имаш интернет. Правилата на биткойн са залобжени математичесия алгиоритъм, ози математически алгоритъм на може да бъде променен и по волята и Господ, той просто не може да умре, защото за да умре биткои някой трябва да спре интернет. Трятеият основен елемент на биткои е,ч е този математически закон, а не политически и той е ограничен в количеството си. Освен това той е суперделим – може да платиш и една хилядна от стотинката. Биткоин е пари и парична система, в което няма банки, пари, които се управляват на базата на консесус на хиляди хора в света.“

За да си купим от валутата трябва да отидем в специализиран сайт и да използваме своя биткоин адрес и портфейл, които се правят лесно. Стойността на биткойна се определя от търсенето и предлагането.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *