Катя Николова: Не може арестите да са основна антикризисна мярка

София /КРОСС/ Призивът за оставка на правителството идва спонтанно от хората. Това заяви пред БНР Катя Николова, секретар на Изпълнителното бюро на БСП във връзка с вчерашния протест на социалистите. Според нея БСП има виждане и яснота, и знае какво да предложи, за да излизане от кризата.
Тя поясни, че социалистите са предложили редица алтернативи за всяка една област на управление, както и цялостна алтернатива по антикризисните мерки. Червените направили и редица други предложения, които не се приели от управляващите. Николова твърди, че близо 10 хиляди души са участвали в протеста на социалистите вчера, което показва, че има сериозно социално напрежение и недоволство сред всички хора, не само сред социалистите. „Не може основната антикризисна мярка да приемем, че трябва да бъдат арестите“, каза Николова. Според нея управляващите трябва да осигуряват работа и сигурност на хората. Българите се чувстват несигурни от това управление, е заключението на социалистите.
Николова обясни, призивите за извънреден конгрес и смяна на ръководството на БСП са неуместни. Според нея е твърде рано БСП да обявява своя кандидат за президент и ще го направи, когато е уместно.
 

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *