Кмет от ГЕРБ си окачи портрета на стената след 4 месеца работа

Така той сложи край на утвърдената практика на стената да висят само местни управници с поне един изтекъл мандат, съобщава Бургас инфо

Подчинени на Георги Лапчев тактично се опитали да го вразумят да не слага портрета на т.нар. почетна стена, но кметът не искал и да ги чуе. За капак даже наредил на подчинените си да отпечатат няколкостотин броя стикери с неговия лик, които да бъдат наложени върху снимката на предшественика му Петко Арнаудов на историческия пътеводител на Царево, издаден през 2011 г.
„Видях какво е направил и не можах да повярвам на очите си. Снимал се в кабинета и върху моята снимка на книжката сложил новото фото. Сега, вместо да се занимават с важни проблеми, хората са принудени да напасват до милиметър фотосите, за да не си личи кръпката“, възмутен разказа предшественикът му Петко Арнаудов.
Неговият портрет също се появи в почетната стена на кметството, докато управляваше Царево.  „Само че за разлика от Лапчев той бе поставен в качеството ми на кмет отпреди 10 ноември с три цели мандата зад гърба“, обясни Арнаудов.
Лапчев не вдигаше вчера мобилния си телефон, за да коментира конфузното положение с портрета му.

Финанси

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *