Коли за 3 млн. лв. купени за два дни

Коли за 3 млн. лв. са купили посетителите на Автосалон 2009 само за два дни. От откриването на изложението в събота фирмите са продали над 120 автомобила, пише в. „Стандарт“.
С най-много изтъргувани автомобили се похвалиха от Peugeot. За два дни те са успели да продадат 14 коли. Френската марка предлага отстъпки от 25 на сто за автомобилите на склад и само 3.9% лихва за лизинга по време на изложението.
Сериозните отстъпки, които достигнаха до 50% за някои модели на Chevrolet , бързо намаляват наличностите в складовете. Нашенци си купиха 10 коли Epica и Captiva, както и три Opel-a. Сред най-харесваните модели на немската марка са “Инсигния“, “Астра“ и “Зафира“.
Renaut също се похвалиха с двуцифрени продажби. Десет почитатели на френския лукс са се възползвали от възможността да си купят автомобил от изложението. Най-харесвани са премиерният “Рено Меган“, а интерес има и към “Дачия Сандеро“.
Toyota продадоха шест коли само в първия ден на изложението, като най-търсена се оказа “Авенсис“, която е и с най-голяма отстъпка в цената.
Най-скъпата покупка на автосалона засега е лимузината “Брабус“, която беше грабната още в първия ден на изложението срещу 250 000 лв.
Повечето от посетителите се захласват по мощните всъдеходи и спортните модели, казаха изложители. Един от най-атрактивните модели е “Шевролет Корвет Z06“, който развива 100 км/ч за по-малко от 4 секунди. Максималната му скорост е 320 км/ч, съобщиха вносителите от “София Ауто“. Фирмата показва и внушителния “Кадилак Escalade“, какъвто кара Димитър Бербатов. Модификация на модела с вградено домашно кино представя и “Киров“. Лимузината на щанда на бизнесмена е поръчана от чужбина, а специалните екстри са направени от Limousinesworld.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *