Конкурент на Шиба Ину може да следва подобен успех като SHIB след старта му

През 2021 година Шиба Ину (SHIB) един от най-горещите токени, който привлякоха вниманието на инвеститори и търговци. В момента има нов токен, който се изтъква като потенциално „следващия SHIB“: RenQ Finance (RENQ).

RenQ Finance набеляза сериозен интерес в криптовалутната общност като потенциален съперник на Шиба Ину, който отбелязва големи печалби през 2021 година. Токенът RENQ се очаква да следва подобен път на SHIB и да претърпи експоненциален растеж през следващите години.

С неотдавнашното си листване на борсата Hotbit и предстоящите листвания на други борси, RENQ е готов за успех на пазара на децентрализирани финанси (DeFi).

RenQ Finance е децентрализирана финансова платформа, която има за цел да свърже изолирани блокчейн мрежи и да създаде междуверижна мрежа за обмен на активи. Платформата поддържа DeFi екосистемата и позволява на притежателите на дигитални активи да изпитат сигурна, безплатна и прозрачна DeFi услуга.

RenQ дава възможност за създаване на изцяло нови класове активи, на база на блокчейн. Финансовите продукти като деривати и маржин сделки, позволяват на инвеститорите да постигнат превъзходно управление на риска на портфейла и откриват нови възможности за спекулации. Освен това те повишават пазарната ефективност на базовия актив, улеснявайки откриването на цените и позволявайки изразяване на по-нюансирани мнения относно цените и волатилността.

Неотдавнашното листване на RenQ Finance на борсата Hotbit е значително развитие за платформата. Hotbit е популярна централизирана борса, която позволява на потребителите да търгуват с различни криптовалути.

Листването на Hotbit осигурява на RENQ повишена ликвидност, което улеснява инвеститорите да купуват и продават токена. Освен това то повишава профила на RenQ Finance в криптовалутната общност, привличайки повече инвеститори към платформата.

Платформата RenQ Finance ще стартира на няколко други борси, включително на няколко високопрофилни борси (T1). Тези листвания допълнително ще осигурят на RENQ по-голяма експозиция, ликвидност и обем на търговията.

RenQ Finance има няколко фактора, които го правят обещаваща инвестиционна възможност. Случаите на използване и технологията на платформата са уникални, като предлагат функции, които не се срещат в други DeFi платформи.

Въпреки че RenQ Finance е наречен „следващия SHIB“, между двата токена има значителни разлики. SHIB е предимно меме монета, създадена като шега и базирана на популярния Dogecoin (DOGE). От друга страна, RenQ Finance е DeFi платформа, която предоставя уникални функции и технологии за децентрализирания финансов пазар.

Въпреки че SHIB отбеляза огромни печалби през 2021 година, не е ясно дали токенът ще отбележи подобен растеж в бъдеще. За разлика от тях, RenQ Finance има солидна основа и случаи на използване, което я прави по-обещаваща дългосрочна инвестиционна възможност.

Можете да закупите токени RenQ Finance (RENQ) на линка в статията. За повече информация за платформата, посетете уебсайта и бялата книга.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *