„Корал бийч елит“ има зелена светлина за изграждане край Царево

Ибердрола Инмобилиариа (Iberdrola Inbobiliaria), компанията за строителство и недвижими имоти на испанския енергиен гигант Iberdrola, получи разрешително за строеж за своя проект “Корал Бийч Елит” (Koral Beach Elite), разположен на територията на Община Царево.
Разрешителното предвижда изграждането на ваканционно селище с площ от 236 645 кв. м., с луксозен хотел, жилищни постройки с 2500 апартамента, търговски зони, спортни съоръжения, плажен клуб и общи части.
Селището ще разполага с 800 метра излаз към плажа Корал Бийч. Пейзажният план с ниско застрояване ще бъде синхронизиран с околната среда и ще поддържа възможно най-доброто визуално равновесие, като при строежа в максимална степен ще бъдат използвани естествени материали.
Пътните алеи с ширина до 16 м. ще включват и специални ленти, предназначени за колоездачи.
Проектът “Корал Бийч Елит” е разработен от архитектурното студио на арх. Стефан Добрев, с помощта на Департамента по градоустройство към Харвардския университет.
Iberdrola Inmobiliaria има амбицията да превърне “Корал Бийч Елит” в образцов пример за ваканционно селище. Компанията залага на търсенето на местни партньори и дружества, с които ще си сътрудничи при разработването на проекта. Благодарение на партньорството на компанията с Община Царево, след приключването на строителните дейности комплексът ще разполага с всички необходими условия, за да предлага ваканционни жилища с най-високо качество и стандарт.
Iberdrola Inmobiliaria е подразделението за строителство и недвижими имоти на испанския холдинг Iberdrola – една от четирите най-големи енергийни компании с света. Iberdrola Inmobiliaria предлага широка гама от продукти – жилища, ваканционни комплекси, офиси, индустриални помещения, търговски центрове и други.
Компанията управлява портфейл от имущество в експлоатация от 245 000 кв.м. и международни проекти в Португалия, Мексико и България.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *