Коя криптовалута да закупите през 2023: Cronos (CRO), The Graph (GRT) и Tradecurve (TCRV)?

Много от тези криптовалути предлагат решения на проблеми, свързани с традиционното пространство, основано на Web2, като най-новите инвестиционни и търговски проекти. Сред тях са Cronos (CRO), The Graph (GRT) и Tradecurve (TCRV).

Всяка от тези криптовалути има своите специфични предимства и може да представлява добра алткойн опция за май 2023 година.

Cronos (CRO)

На 26 април 2023 година Cronos (CRO) получи голямо признание, след като Amazon Web Services, дъщерната компания на Amazon, която се занимава с облачни изчисления, обяви че подкрепя програмата за ускоряване на Cronos (CRO), като по този начин ще помогне за ускоряване на развитието на Web3 стартъпите. Това води до повишаване на цената на криптовалутата.

Към 26 април 2023 година, Cronos (CRO) се продава на стойност $0.073676. За последните 30 дни стойността му се е увеличила с 6.3%. През последните 24 часа цената на криптовалутата е нараснала с 12.1%, което показва увеличеното доверие в Cronos (CRO).

The Graph (GRT)

Приключването на договори с двама нови членове на Съвета на Graph на 26 април 2023 година доведе до увеличаване на стойността на The Graph (GRT). Специфичните новини водят до повишаване на доверието в криптовалутата и представят добри перспективи за инвеститорите и търговците. През последните 30 дни цената на The Graph (GRT) се увеличи с 3.5%. През последните 24 часа, GRT нарасна с 10.1%.

Tradecurve (TCRV)

Tradecurve (TCRV) е друга криптовалута, която може да се превърне в добра алткойн опция за май 2023. Това е хибридна борса, която позволява на потребителите да търгуват с криптовалути, акции, форекс и суровини от една сметка. Платформата предлага множество ексклузивни функции, включително висок ливъридж, алгоритмична търговия, услуги за VIP сметки и академия за търговия Metaverse, както и отстъпки за търговия за притежателите на токените на Tradecurve (TCRV). Токените на екипа на Tradecurve (TCRV) ще бъдат блокирани за три години, докато пулът за ликвидност ще бъде блокиран за две години. Смарт договорът на токена Tradecurve (TCRV) е одитиран. Вторият етап на предварителната продажба на токените започна на цена $0.012.

Инвеститорите имат възможността да се регистрират за предварителна продажба.

Уебсайт: https://tradecurve.io/
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram: https://t.me/tradecurve_official

Заздравете доверието в своята инвестиция, като се запознаете с всички подробности около криптовалутите Cronos (CRO), The Graph (GRT) и Tradecurve (TCRV).

Забележка: Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Това не е инвестиционен съвет.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *