Кредити за малкия и средния бизнес представят на изложението FINEXPO

Финансовите услуги за малкия и средния бизнес са във фокуса на деловата програма на откритото днес в НДК трето поредно изложение FINEXPO, което ще продължи до 1 декември.

Атанас Кънчев – заместник-министър на финансите, и Явор Куюмджиев – заместник министър на икономиката и енергетиката, приветстваха при откриването участниците в изложението и подчертаха, че от тях зависи поддържането на икономическия растеж в страната.

Това изложение по традиция е място за среща на банки, финансови институции и инвестиционни посредници, застрахователни компании с всички граждани и предприемачи, за да могат те да сравнят условията, които предоставят за финансиране различните финансови институции. През трите дни на изложението потребителите на финансови услуги ще имат възможност да се запознаят с различните промоционални условия за кредити, спестявания, инвестиции и застраховки, предлагани на българския пазар.

Тази година определено акцентът е върху кредити за малки и средни предприятия и възможностите за финансиране на малкия бизнес, тъй като очевидно това е тема, която вълнува българските предприемачи.

В рамките на изложението Популярна каса 95 АД ще представи своите новите продукти и развитието на финансовите пазари в България. Ще бъде представена и финансова къща „Интернет Компания Популярна каса” АД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *