Криптовалута наскочи с 10 пъти за един ден

Инвеститорът, който успя да превърне своите $50,000 в $500,000 само за един ден, се възползва от бързото движение на новата криптовалута SpongeBob ($SPONGE). Криптовалутата беше добавена към Uniswap на 4-ти май и веднага привлече вниманието на инвеститорите със своята мем природа, както и с невероятно бързия си растеж.

Случаят с $SPONGE демонстрира колко неустоими могат да бъдат новите криптовалути. Сега все повече хора се интересуват от света на криптовалутите и инвестициите в различни проекти, като не е случайно, че именно $SPONGE успя да грабне приза за най-добре търгуван актив от началото на месеца.

В тази статия ще разгледаме повече за това как се представя SpongeBob спрямо своите конкуренти (други мем токени).

Ранните инвеститори отново печелят

„О, Еврика“ е доста желана фраза от много изследователи, но и инвеститорите искат да открият своята златна мина. Макар да беше листнат много скоро, пазарната капитализация на този актив достигна почти $34 милиона, а търговския обем на дневна база е почти $100 милиона ($98.52 милиона), като това е с почти 663% растеж на дневна база, а цената е нагоре с над 32%.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Нека направим и бърз преглед на конкурентните криптовалути (мем токени)

$PEPE – $78.5 милиона, 11.99% спад на дневна база
$Turbo – $39.84 милиона, 38.6% спад на дневна база
$BOB – $2.44 милиона, 46.85% спад на дневна база

$SPONGE пробива в Uniswap

Макар на крипто борсите да се разразява буря с новите меме токени $PEPE, $BOB и $TURBO, именно SpongeBob успява да надмине дори Pepecoin в самия ден на пускане, което е изключитлено постижение, на фона на целия интернет, който ни направи свидетели на възхода на $PEPE.

Един инвеститор спечели $450,000 за ден

Един инвеститор (някои биха казали късметлия, други – не съвсем) закупи SPONGE на стойност 31.5 ETH, като сумата възлиза на около $50,000. Много скоро, балансът на този трейдър се оценяваше на $500,000. Трейдърът осребри едва 2.5% от позицията си (генерирайки 10Х печалба), тъй като бе уверен, че възходът ще продължи.

Според Debank (анализаторски софтуер за крипто портфейли), инвеститорското портфолио е нараснало с 52,891.29% (да, хиляди!). Бърз ъпдейт на информацията обаче показва, че този портфейл дори нарасна до 1 ми

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *