Крипто експерт твърди, че настоящата корекция на Биткойн е положителен знак

Във видео на YouTube водещият на „InvestAnswers“ сподели графика от Swissblock, хедж фонд, фокусиран върху криптовалутите. Графиката показва, че BTC може би формира модел „чаша и дръжка“ (cup and handle), който се счита за биков технически сигнал.

Анализаторите на Swissblock заявиха, че моделът „чаша и дръжка“ все още е валиден и че пробивът на линията на шията вече е настъпил. Обикновено се наблюдава повторно тестване на региона на линията на шията, преди цената да се повиши.

Те смятат, че настоящата вълна (2) се развива в удължен, стагниращ диапазон, при който няма големи движения нагоре или надолу, което е положително, и че ралито е към своя край. Те предвиждат, че в следващите дни Биткойн може да спадне до $26,500, но в най-лошия случай може да се понижи до $25,200.

Водещият на InvestAnswers информира своите абонати, че минималната цел за модела „чаша и дръжка“ е $35,000, а максималната – $42,000.

Към момента на писане на статията BTC се търгува на ниво от $29,280, което представлява ръст от 0,5% през последните 24 часа и около 75% от началото на 2021 г.

Биткойн все още е с над 58% по-евтин от историческия си връх от над $69,000, който беше постигнат през ноември 2021 г.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *