Крипто пазарът ще достигне 1 милиард потребители, според Раул Пал

Недавно Пал обсъди потенциала на криптовалутите и дали те могат да достигнат един милиард или повече потребители през следващия бич пазар.

Той вярва, че неизбежната вълна от ликвидност ще подкрепи рисковите активи, включително криптовалутите, което ще доведе до нарастване на капитала и нови иновации, които ще привлекат следващата вълна от потребители.

Пал отбеляза, че крипто пазарът вече е привлякъл значителни инвестиции, което ще ускори растежа му. Бившият директор на Goldman Sachs предвижда възход на крипто пазара, като броят на потребителите ще се увеличи от 300 милиона до над един милиард през предстоящия цикъл.

Той очаква да се появят нови приложения и случаи на използване, включително дигитална идентичност, Web3, DeFi и билети, базирани на NFT.

Макар че може да има кратки прекъсвания или оттегляния, Пал остава оптимистично настроен и смята, че крипто пазарът има стабилен потенциал да се разшири.

Според Пал е вероятно Федералният резерв (Фед) вече да е приключил с усилията си да увеличи лихвените проценти, за да се справи с инфлацията.

Пал предвижда предстоящ икономически спад, който ще принуди Фед да превключи на други мерки и да създаде допълнителна валута, за да стимулира икономиката. Следователно това ще доведе до по-нататъшно разрастване на крипто пазара, докато темпът на транзакциите не започне да намалява.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *