КФН временно забрани търговото за акции на Интрансмаш Инженеринг

Комисията за финансов надзор /КФН/ е издала временна забрана за търгово предложение от Развитие – Индустрия Холдинг АД, гр. София, и Алфа Асетс ЕООД, гр. София, за закупуване чрез инвестиционен посредник Дилингова финансова компания АД, гр. София, на акции на Интрансмаш Инженеринг АД, гр. София, от останалите акционери на дружеството, съобщиха от комисията.

Освен това, комисията е издала одобрение за промяна в устава на Еларг Фонд за земеделска земя. Промените в устава се отнасят до промяна в адреса на управление на дружеството. Отпадат и някои от изискванията към определянето на емисионната стойност на издаваните от дружеството обикновени акции и към определяне на цената на конвертиране или замяна при емитиране от дружеството на конвертируеми или заменими акции и конвертируеми или заменими облигации. 
Комисията е одобрила и промяна в устава на Пропъртис кепитал инвестмънтс, свързана с привеждане на разпоредбите на устава с изискванията на ЗППЦК и с въвеждане на задължението общото събрание да избере одитен комитет.

 

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *