Лайткойн може да скочи с 300%, според Чарли Лий.

Лий Чарли, създател на Лайткойн казва, че тази криптовалута често се нарича дигитално сребро и е вдъхновена от статута на Биткойн като пионерска криптовалута.

Той отбелязва някои от неоспоримите предимства на Лайткойн, включително ниските такси, съвместимостта на протокола с Биткойн, сигурността, осигурена от собствения набор ASIC копачки, честния старт с 11.5 годишна история и никакви прекъсвания на мрежата.

Според Лий, Лайткойн има огромен потенциал и цената му може да достигне нови върхове като потенциално може да достигне 10% от Биткойн. Той прогнозира, че в следващия бичи цикъл, Лайткойн може да стане 0.0125 Биткойн и цената му може да достигне и до 0.0025 Лайткойн за един Биткойн.

В момента на писане на статията, на 4 май 2023 г., Лайткойн се търгува на цена от около $88.3 и 0.003034 Биткойн, което представлява спад от 1.2% спрямо Биткойн. Макар Лайткойн да достигна исторически връх над $410 през май 2021 г., той не отбеляза същите печалби като ралито на Биткойн до историческия му връх над $69,000.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *