Любовна драма завърши с два трупа и ранен полицай

Раненият полицай е на 40 години и е служител на РПУ-Бобов дол, съобщи БТА. Той е със сериозни наранявания, уточниха от пресцентъра на МВР.

Убитата жена е бивша съпруга на ранения полицай. Тя живеела в Италия заедно с 53-годишния си приятел, който е от Сливен. Върнала се в България и отишла в село Бистрица, за да види детето си, съобщи директорът на Областната дирекция на МВР в Кюстендил комисар Георги Джоглев.
Ревност е причината за убийството и самоубийството в село Бистрица, община Дупница, съобщи по-късно кметът на селото Васил Бански, предаде  БТА. 35-годишната Петя се върнала от Италия, за да се събере с бившия си съпруг – Симеон Минчев, с когото имат момче на 14 години.  Около 13, 30 часа дошъл 53- годишният Николай Гурков от сливенското село Ковачите, с когото тя живеела на семейни начала в Италия. Когато вратата отворил Симеон, Николай поискал да говори с Петя, във връзка с пари, които му дължала. В момента, в който тя се показала на вратата, 53-годишния мъж стрелял в нея, а куршумът ранил след рикошет и Симеон. След това Николай Гурков се самоубил.
В момента на трагедията в къщата е бил и 14-годишният син на Петя и Симеон, каза кметът на селото Васил Бански. Убиецът е стрелял с рязана ловна пушка, законно притежавана, казаха от полицията.
Директорът на Спешния център в Кюстендил д-р Анелия Георгиева съобщи, че е засегнат белият дроб на полицая и той е транспортиран в „Пирогов“, предаде „Фокус“. Раздробена е и дясната му ключица.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *