Мениджърите на водещите сайтове за кариерно развитие се събират в София

По покана на Jobs.bg ще се проведе среща на The Network в София на 10-11 септември 2009.Мениджърите на водещите сайтове за кариерно развитие в 102 държави се събират в българската столица, за да коментират съвместната си работа по време на криза.
The Network e най-голямата световна организация, обединяваща водещите сайтове за работа в повече от 102 държави. Jobs.bg има дялово участие и е партньорът за България в The Network. В резултат на това партньорство в jobs.bg се публикуват позициите, отворени за кандидати от България във водещи чужди компании в съответните държави. Чрез Jobs.bg компании в България, търсещи кандидати от чужбина, имат възможност да публикуват позиции за работа в сайтовете от The Network.
Генерират трафик от над 40 милиона уникални посещения месечно, което ги прави най-голямата платформа за recruitment решения. В сравнение с другите им конкуренти, теимат и двойно по-голямо покритие като държави. Имат 36 партньорa с над 80 офиса, покриващи 102 държави.Работят с YAHOO, Hot jobs в САЩ, с totaljobs във Великобритания, с jobs.bg в България, със StepStone в Западна Европа, с най-големите сайтове в Полша, Русия, Канада. Основната полза за клиентите на The Network е, че могат да управляват от едно място всички работни позиции и бюджетите си за тях.
Сред клиентити те им е и General Electric, която само през 2008 е публикувала общо 11 000 работни позиции. Някои компании публикуват свои обяви в различни държави, за да привлекат служители за едно определено място в конкретна страна. Така, например Toyota използва услугите на The Network по този начин, като публикува позиции във Франция, Турция, Белгия, Холандия, Скандинавия, Германия. Други компании използват The Network за локален подбор на персонала като IBM, които работят с The Network за проекти във Франция, Белгия, държавите от ЦИЕ и Средния изток.
Членовете на The Network имат дялово участие в алианса. Всички членове и партньори се събират два пъти годишно, като тяхната целта е да обменят информация, какво се случва на различните пазари.

Венелин Йорданов – маркетинг
ИП „Популярна каса 95“ АД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *