Над 50 фирми в международната изложба „Интертекстил’ 2005 – есен“

Повече от 50 фирми ще участват в 12-та международна специализирана изложба „Интертекстил’ 2005 – есен“ от 30 септември до 4 октомври в НДК, съобщиха организаторите от Българската търговско-промишлена палата (БТПП).

Ще бъдат представени най-нови изделия в областите „текстил“, „облекло“ и „аксесоари“ за новия сезон есен-зима.

Повече от 70 на сто от участниците в изложението са български производители, а останалите – дистрибутори и представители на фирми от Италия, Турция, Унгария и други страни.

Наред с присъствието на български фирми, увеличава се директното участие в изложбата на производители от Балканския регион, се посочва в съобщението на БТПП.

През първото тримесечие на 2005 г. се запазва тенденцията на увеличаване на текстилното производство в България по данни на Националния статистически институт, цитирани от БТПП.

„Интертекстил’ 2005 – есен“ съвпада по време и място със специализираното изложение „Мебел – есен’ 2005“. Двете изложби ще бъдат отворени за посетители от 10.00 до 19.00 часа.

Международната изложба „Мебел’ 2005 – есен“ започва днес в НДК. Изложбата, също организирана от БТПП, ще продължи до 4 октомври.

Проявата се организира всяка година – от 1995 г. досега, и е единственото специализирано изложение в България за мебели, материали за мебелното производство, аксесоари, специализирана литература в областта на обзавеждането и мебелната промишленост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *