Най-бързо растящите компании на 2020 г.

Коронавирусната пандемия спря или разруши икономиките по целия свят. Въпреки възстановяването на борсата, някои от най-бързо развиващите се компании като Advanced Micro Devices (AMD), Netflix (NFLX), Nvidia (NVDA), Zoom Video Communications (ZM) и Dropbox (DBX) все още очакват големи печалби и растеж през 2020 г., се казва в анализ на Investors Business Daily.

Как работят фондовите борси? - Wealth Effect Management
Wealth Effect Management

Компаниите GSX Techedu (GSX) и Quidel (QDEL) оглавяват този списък на най-бързо развиващите се компании за тази година, като анализаторите предричат растеж на печалбата на акциите им от съответно 150 и 126%, информира infostock.bg.

Софийската стокова борса: Цените на почти всички борсови стоки по ...

Експертите очакват също силен ръст на печалбата през 2020 г. на Vertex Pharmaceuticals (VRTX) (65%), AMD (59%), Netflix (56%) и Dropbox (46%).

Много от тези акции, изброени тук, са и на други скенери за ръст. NFLX, VRTX и NOW също са в IBD 50, IBD Big Cap 20 и Sector Leaders. ServiceNow също е в дългосрочните лидери на IBD.

Подем на европейските борси с оглед на надежди за икономически ...
 NVDA, DBX, AMD и по-новите IPO акции ZM, Palomar (PLMR) и Tradeweb Markets (TW) попадат в списъкците на различни списъци за растеж на IBD.

Ето кои са компаниите с най-високи очаквания за ръст през 2020 г., според IBD:

Източник: IBD

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *