Нови бизнес идеи на Франчайзинг Експо 2014

Министерството на икономиката и енергетиката и Франчайзинг.бг организират изложение „Франчайзинг Експо 2014″ и конференция „Нови бизнес идеи“. Двете събития ще се проведат на 16 и 17 май 2014 г. в Националния дворец на културата и входът е свободен.

Със своята подкрепа Министерството цели да се стимулира предприемаческата инициативност на хората и желанието за стартиране на собствен бизнес, както и разкриването на по-голям потенциал за развитие на франчайз вериги в браншовете: хранително-вкусова промишленост, текстилна промишленост, облекло, млекопреработвателна промишленост, сладкарска промишленост, информационни технологии и др.

„Франчайзинг Експо“ е едно от най-важните и престижни събития за привличане на франчайз партньори и развиване на франчайз бизнес в България. За четири годишната си история изложението се превърна в трамплин за голям брой успешни проекти за франчайзинг бизнес.

Над 50 международни и български предприятия – франчайзодатели, сред които водещи български и чуждестранни компании в различни браншове ще представят бизнес модела си като форма на стартиране на бизнес чрез франчайз от предприемчиви хора. На „Франчайзинг Експо 2014″ се очакват над 3000 посетители, които желаят да стартират собствен бизнес по утвърден бизнес модел – чрез закупуване на франчайз.

Франчайзингът е най-успешният бизнес модел в съвременния свят и най-нискорисковия начин за започване на бизнес. Посещението на изложението предоставя възможност на всеки предприемчив човек да се запознае с голям брой бизнес модели и да открие своята бизнес идея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *