Октоподът Паул предсказа победата на Германия

Оберхаузен, Германия /КРОСС/ Октоподът гадател Паул предсказа, че Германия ще победи Аржентина в четвъртфиналния мач на Мондиал 2010. Обитателят на аквариума в германския град Оберхаузен вече има зад гърба си множество верни прогнози. „На шампионата на Европа през 2008 година прогнозите на Пол се сбъднаха на 80%“, е отбелязала представителката на центъра Sea Life в Оберхаузен, където живее октопода, Таня Мунциг, цитирана от немските медии. Октоподът-оракул позна победите на Бундестима срещу Австралия, Гана и Англия, както и загубата от Сърбия.
Този път Паул предпочел да хапне миди около германския флаг, вместо около аржентинския, което означава, че предрича победа за Германия.
Това очевидно е подразнило Аржентина. Някои от водещите вестници в южноамериканската страна призоваха Паул да бъде сварен и сготвен на паеля. Други пък издириха местни животни с екстрасенски способности. Сред медиумите са папагалът Пепе, костенурката Хорхе и делфинът Сайко. Не е изненадващо, че всички те предвиждат победа на Аржентина.
 

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *