Онлайн казина в България, приемащи криптовалути

Анализаторите от Betenemy.com посочват, че въпреки различните мнения, онлайн индустрията за спортни залози и казино игри вече е възприела точно този метод за разплащане в своето портфолио. В интернет можем да намерим множество брандове, които нямат нищо против да приемат залози с този вид валута и да изплащат печалби в същата.

В България родното законодателство все още не е ясно по отношение на разглеждането на този вид приходи, макар да не съществуват забрани за добиване, закупуване или продаване на такава валута. Единственият бранд в страната, който приема криптовалута като депозит за игра, е Алфауин.

Това може да изненада много хора, но фактът, че транзакциите от този вид валута са много по-бързи и сигурни от другите методи за разплащане, прави тази услуга много привлекателна за любителите на хазартните игри. Криптовалутите обикновено са балистични и скоростните, две качества, които са от съществено значение при хазартните игри.

Въпреки че и другите методи за разплащане са доста бързи, наличието на допълнителна сигурност при криптовалутите ги прави особено привлекателни за хазартните фенове. Освен това, криптовалутите не се използват толкова масово в ежедневието, което ги прави по-искрени и по-безопасни.

Алфауин приема Биткойн и Етериум като криптовалути за депозит, но е важно да запомните, че печалбите ви ще бъдат конвертирани в левове. Преди да започнете да играете, препоръчваме ви да се запознаете с условията и изискванията на оператора.

Нека напомним, че зависимостта от хазарта може да има сериозни последици за живота ви. Участието в хазартни игри трябва да бъде изцяло за забавление и да не се превръща в навик. Повече информация относно отговорността на хазартните игри е налична на nra.bg. Забраняваме използването на тези уебсайтове, за да решавате финансови проблеми или да се изровите от дълбока дупка. Помнете, че хазартът винаги крие рискове и предоставя само шанс, но не и гаранция.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *