Опровержение: Предупреждение за възможна измама

Ние, фирма “Варимпекс” ООД и фирма “Артхоум България” ЕООД, в качеството си на единствени собственици на земята и проекта Royal Residence Golf & Spa, сме възмутени от това, че нашата собственост: земя, разработен авторски архитектурен проект на комплекс Royal Residence Golf & Spa и разрешително за строеж на обекта, несанкционирано се използва в средствата за масова информация: вестници, интернет, радио и т.н.

Заявяваме, че фирма “Елит Стандарт” ЕООД, представлявана от Даниела Гьошева няма никакви действащи договори, пълномощия или каквито и да било други действащи документи, даващи правото да бъде използвана информация за нашите недвижими имоти (наши проекти и планове), а още повече правото да се представят за продавачи на жилищни и търговски площи в комплекса, също така нямат никакви юридически права да измислят други названия на комплекса (“Кралство под слънцето”), да измислят и съобщават чрез средствата за масова информация за суми на инвестицията и несъществуващи инвеститори на комплекса.

За да бъдат предотвратени действия с цел измама от такива лица като Даниела Гьошева, фирма “Елит Стандарт” ЕООД изрично заявяваме:
1. Начален срок (“първа копка”) и завършване на строителството, указани в статии във вестник “Труд” и други средства за масова информация, са измислени от автора или поръчителя на статиите!

2. Цена на квадратен метър, както и самите заявления за начало на продажба на апартаменти в комплекса – са измислени от автора или поръчителя на статиите!

3. Информация за това, че “инвеститор на проекта е компания “Съни Хил” (цитат), собственост на Ангел Явашев, “парцелът в Рогачево доскоро беше собственост на друга фирма – “Сън Сити Пропърти Груп” ООД” (цитат) – са абсолютна лъжа с неясна умисъл на автора или поръчителя на статиите!

Опровержение на “рекламните” материали на гореуказания проект, напечатани и поместени в интернет в периода от 12.11.2009 г. до 19.11.2009 г. се прави от собствениците на земята и проекта с цел да предупредим за възможни неправомерни действия (измами) от страна на поръчителите на “Пи-Ар кампании” – разпродажба на апартаменти и други площи от комплекса от фирма “Елит Стандарт” ЕООД или други юридически лица, свързани с Даниела Гьошева и да предотвратим измама на потенциални купувачи!!!

Съжаляваме, че явно уважавана организация – изложението “V.I.P. Property Exhibition” се използва или е планирано да се използва като средство (поле) за неправомерни действия и измамни машинации!

С уважение към всички читатели,
“Варимпекс” ООД, гр. Варна
“Артхоум България” ЕООД, гр. Варна

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *