От „добър“ живот безработен се хвърли в 80-метрова пропаст!

При проверка се оказало, че трупът е на 59-годишния Славчо Христов от Клисура, който изчезнал близо месец по-рано. Човекът бил издирван от полицията в Карлово.Славчо Христов най-вероятно се хвърлил от моста, висок близо 80 метра, за да сложи сам край на живота си. Бил разведен от дълги години и живеел сам. Преди време работил в завода за мебели в Клисура, бил добър работник. Но липсата на каквато и да е било възможност да поддър жа човешки живот, го накарала да напусне или е бил принуден да напусне.
После заминал да живее в Пловдив , а неотдавна отново се прибрал в родното градче, подгонен от безизходицата.  Бил без работа, без пари и без дом. Приютил го Георги Манолов от Клисура, местен животновъд. Неотдавна Славчо ходил при кмета на Клисура Борис Спиров да пита за работа. Обещах му, че сега през летния сезон ще направя каквото е възможно да му помогна с работа, разказва Борис Спиров.
Напослъдък обаче Славчо бил много депресиран. Той изчезнал от дома на човека, който му дал подслон без да остави писмо и без да се обади. След като два дни от него нямало никаква вест, Манолов съобщил в полицията.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *