От $733 до $4,000,000 – успешно инвестиране в тази криптовалута

Доказателство за възможността за печалби в криптовалутите е лице, което през 2015 г. инвестира едва $733 и в рамките на малко над 2,800 дни вижда притежанията си да растат над 599,000%. Етериум адрес, участвал в първичното предлагане на монети на блокчейна (ICO), е показал признаци на активност преди няколко дни. 

По време на ICO-то на Етериум, един токен ETH се оценяваше на около $0.31. В момента обаче, цената на един ETH е $1,894, което означава, че въпросният адрес, придобил токените за $733, ги е превърнал в $4.47 милиона. Портфейлът е бил неактивен в продължение на почти осем години, дори когато ETH достигна най-високата си стойност за всички времена (ATH) от $4,878, към края на 2021 г.

През април 2023 г., адресът продава 1 ETH. Предполага се, че притежателят е направил този трансфер като тест, тъй като ден по-късно инвеститорът премести 2,359 ETH, оставяйки портфейла си само с 5 ETH.

Това не е единствената по рода си история за крипто инвеститор, реализирал голяма печалба чрез малка инвестиция. Въпреки това, процентът на участниците в крипто пазара, които са на загуба, е доста по-голям от този на печелившите. Затова е важно да правите собствени проучвания преди да предприемете каквито и да е стъпки и да инвестирате само суми, които може да си позволите да загубите.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *