Оферти за зимния сезон представят на туристическа борса в София

Днес в Интер Експо Център започва второто издание на туристическа борса „София 2005“, съобщиха организаторите „Булгарреклама“.

На специализираното изложение ще бъдат предложени широк спектър услуги в областта на туризма – туристически пакети за зимния сезон, екскурзии, пътувания, круизи и транспортни услуги, алтернативен туризъм, както и договаряне за сезон Лято’ 2006.

Туристически комплекси и хотели от различни региони на страната ще представят на изложението услугите и удобствата, които предлагат на своите гости и информация за туристическия потенциал и характерния туристически облик на отделни региони, което ще е акцент в провеждащото се изложение.

Националната Асоциация по Балнеология и Туризъм ще представи възможностите за ефективно използване на балнеологичните ресурси и развитието на балнеологията в страната.

С информационни щандове ще участват и Българска асоциация на туристическите агенции (БАТА), Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) и Българска туристическа камара (БТК).

Туроператорите ще представят специалните си пакети за предстоящите студентски и новогодишни празници.

В рамките на туристическата борса ще се проведе и първото издание на изложението „Светът на мебелите“. Инициативата е съвместно организирана с Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост, уточняват организаторите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *