Пампорово почти пълен за Коледните празници

Почти на 100% е запълнена легловата база за предстоящите коледни и новогодишни празници, каза Панталей Мемцов, председател на Регионална туристическа асоциация „Родопи“, пред радио Фокус-Смолян.
Мемцов обясни, че резервациите за коледните и новогодишни празници са започнали отдавна. Легловата база в курорта ще бъде заета за Нова година на 100%, а за Коледа – около 80%.

Цените за предстоящите празници са определят в зависимост от услугите, които се предлагат, но със сигурност ще бъдат с 15-20% по-ниски цените в сравнение с миналата година.
За Нова година се предлагат тридневни пакети, като цените им започват от 60 лв. на човек за нощувка и стига до 120 лв., а цената определя и услугите, които ще бъдат предоставени. В родопския курорт са подготвили и малки изненади за гостите по време на празниците.
Панталей Мемцов посочи, че още в събота ще пристигнат и първите западни туристи в Пампорово. Очаква се след откриването на зимния сезон туристопотокът от чужденци да се увеличи. Първите чуждестранни туристи в Пампорово тази година ще бъдат англичани, ирландци, руснаци румънци и гърци.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *