Панагюрка подкара колата от лотарията на НАП

Панагюрка се оказа късметлията, спечелил от лотарията на Националната агенция по приходите, която се тегли в неделя по Българската  национална телевизия. 

Иванка Кавъркова от Панагюрище спечели голямата награда от лотарията с касови бележки на НАП и МФ – нов автомобил, съобщиха от приходната агенция. Печелившата касова бележка е на стойност 1,80 лв. 42-годишната победителка участва в лотарията със 771 регистрирани фискални бона, а щастливата бележка е регистрирана през декември 2015 г.

Последната месечна награда от лотарията е спечелил Иван Златарев от София, който ще получи 40 инчов 3D телевизор. Седмичната награда за периода 2-10 декември 2016 г., която е смарт телефон, е спечелил Кяшиф Кяшифов от Добрич.

От началото на инициативата – 16 ноември 2015 г., за участие са били регистрирани 51 милиона касови бележки на обща стойност 667 милиона лева. За една година данъчните са раздали общо 65 награди – 52 смарт телефона, 12 телевизора и една голяма награда. Участниците са длъжни да съхраняват хартиени, сканирани или фотокопия на касовите бележки за целия период на играта и при спечелване на награда да предоставят за справка пред НАП. Потребителите не са длъжни да пазят оригиналния хартиен носител на касовата бележка. Допуска се избраният победител да предостави сканирано или фотокопие от фискалния бон, изпратено на е-мейл infocenter@nra.bg. В случай, че печелившият не представи валидна касова бележка, съдържаща точно реквизитите, които са били регистрирани, той няма да получи наградата. В Лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Имената на победителите можете да видите на сайта на лотарията www.kasovbon.bg

Стойностите, регистрирани в тях, могат да бъдат диаметрално противоположни – от жълти стотинки за тетрадка до хиляди левове за зареждане на търговски обект.

На 11 декември в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ на Канал 1 бе тегленето на голямата награда в Лотарията с касови бележки на НАП и МФ – чисто нов автомобил.  Ключовете за новия автомобил ще бъдат връчени на Иванка Кавъркова на 14 декември.

 

Ели ЯНЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *