Паскалев пред BTV :Моделът Дупница се разпространява в цялата държава

„Моделът Дупница се разпространява в цялата държава и който се прави, че не вижда, си затваря очите за истинското положение в държавата, а така ще има по-малко държава“. Това каза кметът на Благоевград и бивш министър на регионалното развитие Костадин Паскалев по бТВ тази сутрин.

Той бе категоричен, че „колкото повече се позволява хора с неясни ангажименти да влизат в държавното управление“, толкова повече държавата е тотално заплашена. Бившият министър подчерта, че в момента се извършва процес на преразпределение на финансови ресурси в България и прогнозира, че „нищо добро няма да донесе това на държавата“. Паскалев добави, че „в навечерието на парламентарните избори е време да се започне един публичен дебат в тази връзка“.
„Благоевград е доста по-зле от преди 7 години. В града има невероятна престъпност, която продължава да се намесва в управлението и не престават опитите подобни елементи да влязат в местната власт“, каза Паскалев. „Такива хора се използват по време на парламентарни избори и за мен е интересно кой се дистанцират от поведението на такива субекти“, подчерта още кметът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *