“Петрол” търси мениджъри за 200 бензиностанции

Компанията ще избира дилъри за управление чрез конкурс

Средните цени на петрола вероятно ще се повишат до $65,6 до края на годината. През 2007 г. ще нараснат до $66,3, а през 2008 г. ще достигнат $68. Това сочат прогнозите на Европейската комисия, цитирани от АФП. Исторически рекорд с цената на петрола беше отбелязан през август 2006 г., когато цената достигна близо $80 за барел.

Най-големият дистрибутор на горива у нас „Петрол“ АД предлага над 200 бензиностанции от мрежата си за дилърско управление. Проектът е част от партньорската програма на компанията за разширяване на мрежата чрез присъединяване на независими оператори и предоставяне на собствени бензиностанции за дилърско управление. Целта е да се подобри мениджмънтът на търговските обекти на регионално ниво. През последните две години 42 търговски обекта на „Петрол“ са предоставени за дилърско управление и всички те имат значителен ръст в продажбите, съобщиха от компанията.

Подборът на дилъри за бензиностанциите на „Петрол“ ще става на конкурсен принцип. Кандидатите трябва да бъдат фирми и да представят бизнес план. Те могат да кандидатстват и за повече от един търговски обект. Предимство ще имат кандидатите с опит в търговията с горива. Списъкът с обектите, които се предлагат за управление, може да се види на сайта www.petrol.bg.

„Петрол“ има мрежа от 492 търговски бензиностанции и реализира близо 21% от продажбите на дребно на горива. Обектите са свързани чрез съвременни комуникационни решения като сателитен пренос на данни чрез VSAT система, имат и картови системи за разплащания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *