Политолог уби родителите си и скочи от 7-ия етаж

Трагичният инцидент станал днес около 11 ч. в бл. 32 на ул. „Благой Гебрев“ в Перник, предаде БТА.
Съседи сигнализирали, че 34-годишният Атанас Иванов от Ямбол скочил от седмия етаж. Пристигналите на място лекари констатирали смъртта и установили прорезна рана в гърдите, съобщиха от Спешния център в Перник.
При опит да влезе в жилището разследващият екип се оказал пред заключена врата. Тя била отворена с помощта на ключар и в апартамента полицаите намерили още два трупа – на 65-годишната майка на младия мъж – Иванка Атанасова, и 78-годишния му баща Тодор Иванов. Майката е намерена в банята, цялата окървавена и с прободни рани в областта на сърцето, бащата в хола, в легло. Бащата е инвалид и синът му се е грижел за него, съобщи говорителят на полицията в Перник Венцислав Алексов, цитиран от „Фокус“.
Трупът на Атанас Иванов е закаран в Съдебна медицина за аутопсия, по тялото е имало нараняване, които по първоначални данни е от нож в областта на сърцето без проникване. Иванов е работел като експерт в отдел „Организационна дейност“ в Националния съвет на БСП на „Позитано“ 20. В момента обаче той бил в отпуск. Сутринта колежка е говорила с него по мобилния му телефон, от обяд обаче никой не вдигал.
Иванов живеел в Перник от година и половина. Той купил апартамент в най-близкия до София квартал „Изток“, за да му е удобно за пътуване до местоработата. Политологът живеел сам в едностайния си апартамент, казаха съседи.
Води се следствие за причините довели до кървавата драма. Намерени са ножовете, с които най-вероятно е извършено деянието и те ще бъдат изпратени за експертизи.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *