Последните новости в гастроентерологията на изложбата „Медикус, Денто, Галения“

Гастроентерологията ще бъде акцентът на тазгодишното издание на изложбата „Медикус, Денто, Галения“, която ще се проведе от 21 до 24 октомври в Международен панаир Пловдив. Миналата година водещата тема беше „Репродуктивно здраве“. Сега специалисти и бизнесът, свързан с медицинските услуги, обръщат поглед към една област, в която са някои от най-сериозните заболявания – гастроентерологията.
На нея е посветена научна конференция с практическа сесия за следдипломно обучение. Проявата, организирана от Българското дружество по гастроентерология с гастроинтестинална ендоскопия и абдоминална ехография, ще продължи три дни – от 22 до 24 октомври. В нея се включват известни специалисти от цялата страна. Ще бъдат представени и обсъдени модерни методи за диагностика и лечение на болести на черния дроб, стомаха и червата.
По същото време фармацевтични фирми ще представят съвременни медикаменти в областта на гастроентерологията.
165 фирми от 23 държави са заявили досега участие в 15-ото издание на международната изложба „Медикус, Денто, Галения“. Изложителите са с 48 повече от миналата година, а държавите – с 4. Българските участници са 96 (с 27 повече), а чуждестранните – 69, като увеличението е с 21 спрямо миналата година.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *